PROGRAMAS

» Becas para traductores:
Colaboradores
Medios colaboradores

Eventos
PUBLISHING ROMANIA Evaluation Results - 2015
 
The results of this year's evaluation session of the PUBLISHING ROMANIA programme are now available in the PUBLISHING ROMANIA / Subsidized projects section of our website.
Más detalles  »
 
TPS Evaluation Results - 2015
 
The results of this year's evaluation session of the TPS programme are now available in the TPS / Subsidized projects section of our website.
Más detalles  »
 
„Literary Death Match“, un nou concept în cadrul Festivalului Internaţional de Literatură Bucureşti
În perioada 2- 4 decembrie 2015, de la ora 19.00, la Clubul Ţăranului, se va desfășura cea de-a VIII-a ediţie a Festivalului Internaţional de Literatură Bucureşti. Institutul Cultural Român se numără și anul acesta printre partenerii festivalului.
Más detalles  »
 
România, prezență de succes la BookExpo America 2015, cel mai mare târg de carte din SUA
România a fost reprezentată, pentru al doilea an consecutiv, la BookExpo America, cel mai mare târg de carte din spațiul nord-american, desfăşurat în acest an între 27 şi 31 mai, la New York, în monumentala clădire expozițională Jacob K. Javits Convention Center din vestul Manhattan-ului
Más detalles  »
 
 
Más detalles  »
 
ICR, partener al festivalului „Turnirul scriitorilor“de la Sighișoara
 
„Turnirul scriitorilor“ revine joi, 30 aprilie, şi vineri, 1 mai 2015, la Sighişoara. Evenimentul, aflat la a doua ediție, aduce în prim-plan actul traducerii văzut ca mijloc de apropiere culturală în Europa
Más detalles  »
 
România la Târgul Internațional de Carte de la Londra 2015
 
Târgul Internațional de Carte de la Londra, la care România a devenit, de opt ani, o prezență constantă, se deschide pe 14 aprilie la Centrul Expozițional Olympia, situat în cartierul rezidențial Kensington, în vestul Londrei.
Más detalles  »
 
România – prezență consistentă la Salonul Internațional al Cărții de la Paris
 
România va fi prezentă la Salon du Livre, desfășurat la Paris în perioada 20-23 martie 2015, cu un stand național și un program de evenimente organizate de Institutul Cultural Român. Tema programului românesc de la această ediție a Salonului Cărții este La litérature féminine, le féminin de la littérature.
Más detalles  »
 
Organizadores
Participación
Enlaces de interés
» Romanian Books in Print
» "On Translation" Buch Wien 2008
» Literature Across Frontiers